Wassen en vertrouwenSeizoen 4, aflevering 6

Eerst maakt Astrid haar keuze bekend. Dan proberen vier kandidaten van een eiland te komen, terwijl Rene en Elise de was doen. Ten slotte kiest de groep een vertrouweling en gaat paintballen.

Dag 11

De aflevering begint met de keuze die Astrid moet maken: Met €7000 naar huis of doorgaan in het spel en de executie afwachten. Ze verrast de groep en gaat met het geld naar huis. Enkele kandidaten zitten nu zonder mol… Angela gaat gelijk door met de volgende opdracht. Aan het begin van deze opdracht zien we ook de molinstructies.

Molinstructies

Dag mol. Zo, ’t is weer gelukt. Men is flink van slag. Weer geen €7000 in de pot, het gaat de goede kant op. Hier volgen de instructies. De boot ligt onder water in de baai. Houd je gewoon van de domme, dan komt er vanzelf geen geld bij de pot. En zorg dat je het vertrouwen krijgt in de groep. Dit is vooral belangrijk voor de tweede opdracht. In de koffer zit namelijk heel veel geld. Als jij er nou voor zorgt dat dat geld niet in de pot komt, dan is het weer gelukt. Succes.

Dag 12

De opdracht wordt gespeeld op een hotel en een eiland. Het lukt alle kandidaten om weer bij elkaar te komen. Ze slapen in een mooi hotel met uitzicht op het hotel. Er is een heerlijk diner en er wordt zelfs gedanst.

Dag 13

De volgende dag wordt een opdracht in Bois de Sacacomie gespeeld. Vertrouwen speelt daarin een belangrijker rol. Daarna is het weer tijd voor een test, waarbij Ron een vrijstelling heeft. Chandrika krijgt het eerste groene scherm, Ferdi het tweede. Ook Rene mag nog enkele dagen blijven. Helaas moet Patricia afscheid nemen van de groep.

© 2023 Ronald van der Velden