KaarsrechtSeizoen 21, aflevering 9

De jacht op de mol loopt bijna ten einde en één ding is zeker: De mol is een vrouw. En als je terugblikt, dan is het een zoektocht geworden in twee fasen. Eerst werkten de kandidaten nog samen om geld te verdienen voor de pot. Daarna werd het steeds meer een strijd waarbij niet alleen de mol een tegenstander was maar ook de kandidaten onderling. Eigenlijk was de 5000 euro die de kandidaten uit de pot haalden voor voorkennis het omslagpunt. Vanaf dat moment was de toon gezet. En nog steeds zit er minder geld in de pot dan toen. Wie van de drie vrouwen is daar verantwoordelijk voor? Is het Renée, Rocky of Charlotte?

Dag 17, Loket

De finale wordt deze keer gespeeld door drie vrouwen: Renée, Charlotte en Rocky. Ze trappen de finale af met een sportieve tocht door de bossen nabij Loket. ‘s Avonds telt Rocky als vervangend penningmeester nauwkeurig al het verdiende geld na. <Dag 18, Mariënbad>

Op de laatste dag van de reis, spreekt Rik elk van de kandidaten individueel toe in het Nové Lázně Ensana Health Spa Hotel. Daarna moeten ze de laatste test maken met ditmaal veertig vragen. Bij de uitslag laat Rik dit keer wel een rood scherm zien, voor de verliezend finalist: Charlotte.

© 2023 Ronald van der Velden