AbseilenOpdracht in aflevering 3

De kandidaten gaan van een klif abseilen. Onderaan het touw staan kistjes met geld. Tijdens deze opdracht krijgt Dan de mogelijkheid om in het spel te blijven.

Tags: Lef en Survival

Deze opdracht is voor F10000. Over de klif hangt een touw met acht sleutels: Voor elke kandidaat één sleutel. Onderaan staan acht kistjes en op elk kistje past één sleutel, maar in vijf kistjes zit geld dus er zijn drie kistjes leeg. Als alle gevulde kistjes boven komen, hebben de kandidaten F1000 verdiend. Als Dan een sleutel pakt van een kistje met geld, dan komt hij terug in het spel. Maar dan moet degene die ná hem de test het slechts gemaakt heeft, automatisch het spel verlaten.

Men besluit dat Dan als laatste moet, zodat de andere kandidaten in ieder geval de tijd hebben om de eerste kistjes te pakken en ze meer kans hebben om zelf in de serie te blijven. Yvonne pakt als eerste een vol kistje en daarna ook Nico. Cor pakt een leeg kistje, net als Doortje en Nazife. Als het goed is zijn de laatste drie kistjes dus gevuld, tenzij de mol geld heeft laten verdwijnen. Björn pakt dus wel geld. Ook Sigrid, maar die krijgt haar kistje niet open. Dan komt met de laatste F2000 omhoog.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden