Ladas met ladingOpdracht in aflevering 6

De groep helpt drie bewoners van Georgië verhuizen. Daarvoor moet de volledige huisraad op drie oude Lada's gebonden worden. Hoe meer, hoe beter.

Tags: Locals, Route en Rijden

Drie families in Sukchai gaan verhuizen en de kandidaten moeten helpen met drie lada"s. Hoe meer er meegenomen wordt hoe beter. De kandidaten hebben 30 minuten. Jan begint met Stine, Ruben met Olcay en Simone begint alleen.

In elk huis staan vele spullen die gestickerd zijn met spullen die mee moeten. Ruben en Olcay beginnen aan één kant van het dorp, de rest aan de andere kant. Stine merkt al snel dat ze beter Simone kan gaan helpen dus laat ze Jan achter.

Uiteindelijk heeft Jan álle spullen meegekregen en de rest is ook vrij ver gekomen. Dan komt Art: "Zoals ik vooraf zei, hoe meer spullen hoe meer geld voor de pot". Er zijn voor elke auto nog vijf extra spullen (50 euro per stuk) en een bewoner (250 euro) die mee moeten. Ze hebben een kwartier om te herpakken.

Het lukt uiteindelijk, zelfs zonder te botsen onderweg. Alle extra spullen (750 euro) en twee bewoners (500 euro) is verdiend; de pot kom op 10200 euro.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden