KreupelstraatSeizoen 18, aflevering 3

De eerste dagen in het spel waren turbulent. Eerst was de groep verspreid over vijf landen en eenmaal in Georgië begonnen ze opvallend fel en fanatiek aan de opdrachten. Er lijkt direct een soort tweedeling te zijn ontstaan: De wolven versus de schapen. Twee kandidaten zijn al naar huis. De groep gunde Ron geen terugkeer en Jean-Marc moest helaas het spel verlaten. Benieuwd wie de derde afvaller wordt. Iets waar de tweede opdracht van deze aflevering wel eens grote invloed op kan hebben. En daarvoor reizen we af naar het machtige Caucasus-gebergte.

Dag 4 (Stepantsminda)

De groep komt in het bergachtige Stepantsminda en moet bij het ontbijt een penningmeester kiezen. Olcay biedt zich direct aan en hoewel Stine probeert de opinie te veranderen, durft niemand tegen Olcay in te gaan.

Na de eerste opdracht zit de groep ontspannen te kletsen in het hotel. Maar daar komt snel verandering in, want de volgende opdracht draait om vertrouwen en vrijstellingen. Altijd goede ingrediënten om het wantrouwen aan te wakkeren.

Dag 5

Bij het ontbijt komt Art de kandidaten in twee groepen verdelen voor de derde opdracht. Daarna moet er middenin de natuur van Sioni een test gemaakt worden. De eerste keer dat de hele groep dit samen meemaakt. Er verschijnen groene schermen voor Simone, Jan en Loes. De afvaller wordt Bella.

© 2023 Ronald van der Velden