SchreeuwdicteeOpdracht in aflevering 9

De finalisten krijgen elk een boodschap van de mol, voor één van de anderen. Op een drukke markt moeten ze zorgen dat ze zich verstaanbaar maken tussen de marktkooplui die luidkeels hun koopwaar aanbieden. Elke boodschap die compleet en foutloos overkomt, is 500 euro waard.

Tags: Communicatie, Locals en Stad

De drie finalisten gaan voor de laatste opdracht naar de centrale markt van Kandy. Elke kandidaat krijgt een enveloppe met vijf zinnen. Deze zinnen zijn voor een andere finalist bedoeld en moeten in de goede volgorde gezet worden. De kandidaten staan op de rumoerige markt en moeten zorgen dat het juiste verhaal correct bij de juiste kandidaat terecht komt.

Rik staat in het midden en moet dus veel doorgeven. Margriet staat aan één kant van hem en heeft berichten voor Marlijn. Marlijn staat aan de andere kant en heeft het verhaal voor Rik; Rik moet zijn eigen teksten aan Margriet doorgeven.

Het valt niet mee, er moet erg hard geschreeuwd en herhaald worden. Als het kwartier op is, leest elke finalist z"n tekst voor. Rik heeft helaas de verkeerde slotzin, Marlijn heeft een zin teveel en Margriet komt een zin tekort. Er wordt dus geen geld verdiend, hoewel er 3x 500 euro beschikbaar was.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden