Meet & GreetOpdracht in aflevering 4

De groep gaat naar een eiland waarop een borrel wordt georganiseerd met 75 locals. Eerst moeten ze alle namen leren kennen. Daarna nemen ze afscheid van alle gasten en geven hen een tasje met hun naam mee. Ten slotte moeten ze inschatten hoeveel tasjes ze aan de juiste gast hebben meegegeven.

Tags: Locals en Leren

De kandidaten krijgen een middagje toegang tot een privé-eiland met dezelfde vorm als Sri Lanka. Art heeft een groep locals uitgenodigd voor een borrel. Ze moeten binnen drie kwartier achterhalen en onthouden wat hun voornamen zijn. Na afloop zullen ze persoonlijk afscheid nemen van iedereen.

Ajouad heeft al snel zijn eigen plan getrokken: Hij probeert kennis te maken met álle mooie meisjes op het eiland en dat zijn er nogal wat. Margriet gaat met Marlijn op pad en heeft duidelijk meer moeite met de namen. Carolina loopt met Martine rond, de rest probeert individueel namen te onthouden.

Na drie kwartier wacht Art hen op. Als het goed is kennen ze nu samen 75 namen. Hij heeft voor elke gast een tasje met naam erop. Nu moet de juiste gast het juiste afscheidscadeautje meenemen. Iedereen komt de trap af, langs de kandidaten met tasjes, en vertelt daarna z"n echte naam aan Art die verderop wacht.

Dan moeten de kandidaten hun eigen kennis inschatten. Denken ze er 20-30 goed te hebben en klopt dat, dan verdienen ze 250 euro voor de pot. Tussen de 30-50 zou 500 euro opleveren en, 50-75 zou 1000 euro opleveren en alles goed zou 2000 euro opleveren.

Maar als ze verkeerd inschatten, verdienen ze nul euro. Ajouad, Chris en Margriet zetten positief in, Viktor is negatiever. Uiteindelijk gaan ze in het midden zitten. Helaas hadden ze er maar liefst 65 goed en dus wordt niets verdiend. En bij de familiefoto"s hebben ze ook niet gezien dat de mol er tussen zat...

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden