Blik in de toekomstOpdracht in aflevering 6

De kandidaten mogen een blik in de toekomst werpen. Art stelt iedereen twee vragen uit de vorige test en wil weten wat er geantwoord is. Elk eerlijk antwoord betekent dat een kandidaat in een kerkje een stukje mag zien uit een toekomstige aflevering.

Tags: Liegen, Quizvragen, Test en Dilemma's

De groep gaat een blik in de toekomst werpen, maar eerst in het verleden. Art stelt steeds twee vragen aan een kandidaat en is benieuwd of die zijn of haar antwoord wil delen.

Freek krijgt deze vragen: Met hoeveel personen zat de mol in een team tijdens de snake-opdracht: Twee (leugen). En wie is de mol: Susan (leugen). Hij wordt door Art meegenomen naar een schuur maar mag niet naar binnen... al weet hij niet waarom.

Dan is Aaf: Werd de boot van de mol geraakt door de laserschutter voor het einde van de speedboot-opdracht: Ja. Wie is de mol: Sofie. Zij mag het gebouw binnen. Daar staat een scherm met een aantal knoppen. Ze mag er één indrukken en ziet een filmpje van heuvels, borden met vingerafdruk en paarden.

Ook twee vragen aan Tygo. Is de mol een man of een vrouw: vrouw. En wie is de mol: Aaf. Zijn eerste antwoord is correct dus ook hij mag binnen een knop indrukken. Hij ziet een straatje met roze bloemen, een groene vrijstelling en paard en wagen.

De vragen voor Jan-Willem. Raakt de mol niet snel de weg kwijt: nee. En wie is de mol: Jennifer. Dat tweede antwoord was natuurlijk veilig (Jennifer was al weg) en correct. Hij krijgt de binnenkant en bovenkant van een windmolen te zien, waar geld op ligt.

Dan is Susan aan de beurt. Had de mol oog voor detail tijdens de 10.000-Boeddha"s opdracht: nee. En wie is de mol: Tygo. Wederom één correct antwoord. Zij krijgt een ander straatje te zien met taxi"s, een hand met doorzichtige vrijstelling en bordjes "Wanted".

Tenslotte mag Sofie. Heeft de mol kinderen: ja. Wie is de mol: Tygo. Ze heeft ook één antwoord correct gegeven. In het kerkje krijgt ze hetzelfde filmpje te zien als Jan-Willem. En daarmee is de opdracht afgelopen.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden