10.000 Boeddha'sOpdracht in aflevering 5

Twee kandidaten moeten via een portofoon tien foto's van Boeddha-beeldjes omschrijven. De anderen komen in een half uur naar hen toe gewandeld en moeten de juiste beeldjes op de foto zetten. Helaas zijn ze bij de tempel van 10.000 Boeddha's...

Tags: Communicatie, Foto's en Zoeken

Art zoekt twee kandidaten met oog voor detail. De groep is inmiddels naar een buitengebied rond de 10000-Boeddha"s-tempel gegaan dat vol staat met gouden beeldjes. Art geeft Sofie en Aaf een portofoon en tien foto"s van beeldjes. Zij staan inmiddels al bij de tempel.

De anderen moeten op weg naar de tempel de tien juiste beeldjes fotograferen. Langs de trap met 431 treden zijn honderden beeldjes te vinden, dus het is aan Aaf en Sofie om duidelijke aanwijzingen te geven. De groep heeft een half uur de tijd om de eindbestemming te bereiken.

Uiteindelijk mogen de kandidaten de tien foto"s aan Art laten zien. Elke goede foto is 250 euro waard. Maar zodra ze een foute foto laten zien, stopt de opdracht en is er niets verdiend. Ze mogen zelf de volgorde kiezen en bepalen, hoeveel foto"s ze willen laten zien.

De groep laat de eerste foto met het sinaasappeltje zien en die is helemaal goed. Maar de tweede foto met de kralenketting is al fout. Er wordt dus niets verdiend; de pot blijft op 2200 euro staan (en 2750 euro verstuurd).

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden