MarktOpdracht in aflevering 2

De kandidaten gaan omstebeurt een onverdekte markt binnen. Daar moeten ze zo snel mogelijk de laptop met de test vinden, want de tijd loopt al. Maar er is allerlei moois te vinden op de markt: Geld, jokers, vrijstellingen en de zwarte vrijstelling...

Tags: Vrijstelling, Zoeken, Test, Verzamelen, Geld en Jokers

Art wacht de kandidaten op bij de ingang van een overdekte markt. De kandidaten moeten zelf bepalen in welke volgorde ze de opdracht gaan uitvoeren. Ze krijgen ieder individueel te horen wat de opdracht is: Zoek de laptop in de markt en maak daarop de test. Vooraf kun je geld, een vrijstelling, jokers of de zwarte vrijstelling zoeken, maar de tijd van je test loopt al tijdens het zoeken.

Aaf gaat als eerste en loopt rechtstreeks naar de test. Van alle kandidaten met de meeste foute, gaat immers de langzaamste naar huis. Daphne vindt een vrijstelling en zet deze direct in. Freek vindt niets en rent maar naar de laptop toe. Jan-Willem vindt wel een vrijstelling, maakt de test als vierde en zet zijn vrijstelling ook in.

Jennifer gaat als vijfde en door alle stress vindt ze niets. Owen is daarna en hij neemt de twee jokers mee en zet ze in. Dan is Sofie die het bordje zwarte vrijstelling ziet. Ze laat hem nog even liggen maar besluit dan om hem toch mee te nemen... én in te zetten. Dan is Susan, die de derde vrijstelling vindt en hem niet inzet. En Tygo pakt twee jokers.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden