Drie bruggenOpdracht in aflevering 7

De kandidaten gaan elk van een brug abseilen en een tweede brug opklimmen via een touw. De mol heeft van tevoren ingezet op welke kandidaten wel of niet zullen durven.

Tags: Lef, Survival en Raden en voorspellen

Wie hoog stijgt, kan diep vallen. Art neemt de groep mee naar een ravijn. Drie bruggen, twee touwen, één hele spannende opdracht. Maar eerst wil Art met elke kandidaat apart praten. Maar in die gesprekjes stelt hij alleen maar onbelangrijke vragen over hun ervaringen in Spanje.

Achteraf blijkt, dat hij met de mol een ander gesprek had. De mol moest per kandidaat gokken of deze de opdracht wel of niet zou durven uitvoeren. Steeds als de mol gelijk heeft, kost dat 500 euro uit de pot. Als de mol verkeerd gokt, wordt er juist 500 euro bijverdiend.

Uiteindelijk kieze alle kandidaten ervoor om de opdracht uit te voeren. Om tactische redenen, of gewoon omdat ze deze kans niet willen laten liggen. Vervolgens maakt Art de uitslag bekend. De mol had verwacht dat Hadewych en William niet zouden gaan. Daarmee kost deze opdracht in totaal dus 500 euro uit de pot.

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden