BarbaraOpdracht in aflevering 3

Na de test blijkt dat alle kandidaten een groen scherm krijgen en Barbara overblijft. De keuze is nu aan de anderen: Gunnen ze haar een plek in de volgende aflevering of gaan ze voor geld? En vertrouwt Barbara hen wel genoeg om in haar opdracht te slagen?

Tags: Vertrouwen

Op de valreep valt er nog geld te verdienen en het lot van Barbara ligt daarmee in handen van de groep. Als ze haar een volle groene schijf gunnen, dan blijft ze. Zo niet, dan verdienen ze 2000 euro voor de pot en moet Barbara naar huis.

Eén voor één moeten ze naar Barbara toekomen. Zij heeft een tafeltje met twee kommetjes, een groen en een rood partje. Barbara draait zich om en de ander moet elk partje onder een kom leggen. Dan vraagt Barbara om advies en tilt ze een kom op.

Als eerste gaat Sanne en zij gunt Barbara een groene kwart van de schijf. Ook Kim doet niet moeilijk en gunt de tweede kwart. Frits verwisselt de beide kwarten als eerste maar zegt wel eerlijk wat waar ligt en Barbara vertrouwt hem ook. Arjen maakt het af en daarmee is Barbara terug in het spel!

Afbeeldingen

© 2023 Ronald van der Velden