Water en land

Zes kandidaten verdelen zich over een land-groep en een water-groep. Beide teams moeten vijf vragen goed beantwoorden... of de juiste antwoorden veroveren.

00:06:47 Opdracht: Water en land
De overige kandidaten moeten zich verdelen over twee trio’s en elk trio moet minstens één dappere bevatten. Er is F5000 met de opdracht te verdienen. De ene groep zal iets doen met water, de andere met land.

00:15:38 Willy in de opdracht Water en land
In de land-groep is Willy de dappere. Hij zal vijf vragen krijgen. Bij elke vraag bepaalt hij, wie van zijn groepsgenoten de vraag zal beantwoorden (Petra of Robin). Weet die het antwoord niet of geeft ze een fout antwoord, dan is het goede antwoord alsnog terug te vinden in het park. Er zijn uiteindelijk twee vragen onbeantwoord. De antwoorden blijken bij een groep krokodillen te liggen. Onder begeleiding van een medewerker van de dierentuin lukt het hem, om binnen de gestelde tijd de antwoorden te vinden. De eerste helft van de opdracht is dus geslaagd.

00:22:08 Opdracht: Water en land
De tweede helft vindt plaats aan de rand van het water. Warner is de dappere en Wilmie en Deborah beantwoorden de vragen. Zij hebben er slechts één goed en dus moet Warner vier vragen uit een aquarium met haaien opduiken. Dat lukte hem ruim op tijd dus is de opdracht geslaagd en hebben de kandidaten F5000 verdiend.

Afbeeldingen