S12E07 Zelfkennis

In het moeras van wantrouwen dat Wie is de mol is, proberen de kandidaten zich wanhopig staande te houden. Door verbonden te sluiten en vooral informatie te delen. Zoveel, dat er soms amper sprake lijkt van tactisch spel. Al is dat langzaam aan het veranderen, heel langzaam. Het is aflevering zeven en de kandidaten beginnen door te krijgen dat ze voor zichzelf moeten kiezen.

Nadat Frits vertrokken is, vraagt Art om een nieuwe penningmeester te kiezen die vertrouwd kan worden. De keuze is tussen Hadewych en Tim en uiteindelijk krijgt Hadewych de pot. Art biedt haar direct een joker aan voor 500 euro. Zonder nadenken grijpt ze het aanbod met beide handen aan waarmee de pot op 7600 euro komt.

Met twee opdrachten lukt het de groep toch nog om genoeg geld terug te verdienen. Daarna reist het gezelschap verder naar Sevilla, waar de derde opdracht plaatsvindt. En dan volgt de test. William zet geen jokers in omdat hij denkt dat deze test nog wel zal lukken. Geen verstandige keuze, want het rode scherm is voor hem.

Bezig met laden van afbeeldingen...

Opdrachten

Kaart

Terugkijken

 

Statistieken

Opbrengst
Er is niets verdiend; er was €6500 te verdienen
Uitgezonden op
16-02-2012
Kijkdichtheid
10.3% (1,474,000)
Marktaandeel
22.3%
Vrijstelling
Hadewych Minis heeft een vrijstelling verdiend
Verliezer
William Spaaij moest het spel verlaten
Potmutatie
- €500 Hadewych wordt penningmeester en koopt gelijk voor 500 euro een vrijstelling.